Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Van basis website tot uit de kluiten gewassen webshop!

U zoekt een ervaren partner om uw website in een nieuw kleedje te gieten, aan te passen aan de huidige ontwikkelingen op het wereldwijde web of een nieuwe website te ontwikkelen? Wel bij PureGraphics bent u aan het perfecte adres! Met onze expertise en gedrevenheid zorgen wij ervoor dat uw website toegankelijk is via elk type toestel en goed vindbaar wordt in zoekmachines. De inhoud van uw website kan u bovendien volledig zelf beheren en zelf eenvoudig aanpassingen doorvoeren indien u dit wenst.

 

Starten met fris ontwerp
Als specialist in het bouwen van websites, starten wij eerst bij het ontwikkelen van een website met het maken van een stijlvol en fris design dat helemaal op maat is van je wensen en noden. Pas van zodra u akkoord gaat met de stijl- en vormgeving, wordt de website in code taal gegoten. Oplevering van de website gebeurt pas van zodra u helemaal tevreden bent.

 

Mobielvriendelijk = responsive
Vandaag de dag wordt via allerlei toestellen naar uw website gesurfd. Terwijl vroeger iedereen via een gewone computer surft, surft nu reeds meer dan de helft van je bezoekers via een smartphone en tablet. Ook Google geeft mobielvriendelijke websites een hogere score. PureGraphics ontwikkelt daarom vandaag sites die optimaal functioneren op alle schermformaten. Bij ons zit je goed voor de toekomst!

 

Online marketing
Naast het maken van een stijlvol ontwerp, weet PureGraphics ook van wanten als het op online marketing aankomt. Standaard zorgen wij er al voor dat uw website optimaal scoort bij zoekmachines en social media door het optimaliseren van code & beeldmateriaal. Maar evengoed kunnen wij u verder helpen met het opstarten van online campagnes via Google, Facebook, Instagram, Messenger,… Aarzel niet u hierover bij ons te informeren.

Enkele referenties

Kijk gerust eens wat we uit onze hoed toverden.

Stel je vraag