Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Op zoek naar een logo, huisstijl, folders, affiches en/of ander drukwerk?

Als full service communicatiebureau vinden wij het een hele eer om uw logo & huisstijl mee vorm te geven. Uw logo vormt immers het uithangbord van uw bedrijf of organisatie. Wij zorgen ervoor dat dit op een professionele manier wordt vormgegeven om een optimale herkerkbaanheid bij uw (potentiële) klanten te garanderen. Ook voor een update van uw bestaand logo kan u bij ons terecht!

 

Logo & bijpassende huisstijl

Op basis van een gesprek, vertalen wij uw wensen in een aantal grafische ontwerpen. Vervolgens maakt u een keuze of combineert u enkele voorstellen. Oplevering van uw logo gebeurt pas van zodra u 100% tevreden bent. Uw logo moet ook een mooi geheel vormen met uw huisstijl. Waar uw logo het vertrekpunt is, is de huisstijl het sluitstuk van uw visuele identiteit. Het geeft immers de waarden van uw bedrijf weer en het onderscheidt u van uw concurrenten. Een passend kleurenpalet, sfeerbeeld, slogan of baseline, wij zorgen ervoor.

 

Beheer van uw patrimonium

U schrikt misschien op bij het lezen van ‘beheer van uw patrimonium’ maar een consequent en professioneel beheer van uw visuele identiteit is vandaag de dag heel belangrijk geworden. U komt immers in contact met uw klanten via allerlei kanalen. Kanalen die u zelf beheert zoals uw website, brochures, etc. maar evengoed kanalen van derden zoals een vereniging, advertenties, etc. Wij zorgen voor een professionele weergave van uw logo via elk soort medium.

 

Enkele referenties

Kijk gerust eens wat we uit onze hoed toverden.

Stel je vraag