Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Drukwerk & inrichting

Onze jeugd speelde zich af tussen geur van vers drukwerk waardoor we de liefde voor het vak met de paplepel naar binnenkregen. PureGraphics heeft dan ook een uitgebreide ervaring opgebouwd in stijlvolle, opvallende & originele ontwerpen. Wij overtuigen u dan ook graag met mooi modern en visueel aantrekkelijk design. Kom gerust langs naar onze studio en wij tonen u graag een pak mooie referenties die wij reeds gerealiseerd hebben.

 

Drukwerk

Naast grafisch ontwerp, denken wij graag samen met u mee over de juiste papierkeuze en staan wij ook in voor drukwerkbegeleiding. Op die manier loopt u geen enkele deadline mis en ontvangt u topkwaliteitsdruk zonder er zelf al te veel tijd aan in te steken. Wij zorgen er samen met onze partners voor dat uw folders, brochures, magazine, uitnodiging, banners, flyers, affiches, enveloppen, borden, panelen, stickers, beursstand, signalisatie, briefpapier, naamkaartjes, belettering,… optimaal worden gedrukt en weergegeven.

 

Inrichting

U denkt na over een beursaanwezigheid met uw bedrijf of u wilt een tweede vestiging openen maar u wilt zich blijven concentreren op uw kerntaken. Wel PureGraphics is als full-service communicatie bedrijf de geschikte partner om u bij te staan met advies bij de succesvolle lancering van uw project of idee. Of het nu gaat om de inrichting van een winkelpand, een beursdeelname, het organiseren van een persevent of (bedrijfs)receptie, wij kennen ons vak en helpen u graag.

 

Enkele referenties

Kijk gerust eens wat we uit onze hoed toverden.

Stel je vraag